Голова Верховної Ради Криму Володимир Константинов вважає маячнею заяву Президента Петра Порошенка про належність півострова Україні, зроблену ним під час інавгураційної промови сьогодні. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Ради Криму.

«Нелегітимність і неадекватність цієї влади була очевидною з перших днів її існування. Її заяви сьогодні схожі на якусь маячню. Якщо Порошенкові сказали так говорити його господарі, хай говорить. Однак він не сказав, що планує зробити для росіян, крім того, що ми вже почули, що державною мовою буде тільки українська. Нова українська влада відпрацьовує західні технології з єдиною метою: зіштовхнути український і російський народи лобами, щоб надалі на цих суперечностях пожинати плоди», - заявив Константинов, відповідаючи на запитання журналістів за підсумками проведення 8-го Міжнародного суспільно-політичного форуму «Взаємодія-2014», що проходив у Ялті.

Також він зазначив, що йому складно давати оцінку політикам, які прийшли до влади неправовим шляхом, і підкреслив, що Крим уже не буде українським.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко після інавгурації заявив під час свого звернення до українського народу про те, що Крим є і буде українським.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом