У Києві потрібно звільнити адміністративні будівлі і відновити рух на Хрещатику, але залишити намети на Майдані Незалежності. Таку думку в коментарі кореспондентові Forum'у висловив директор агентства моделювання ситуацій Віталій Бала.

«Адміністративні будівлі в столиці треба звільняти. Не тільки КМДА, але й Українському дому пора дати можливість повернутися до роботи. Це треба було зробити ще раніше, але з наметами і барикадами не варто поспішати. Не потрібно розбирати відразу все», - сказав Бала.

На його думку, новому меру Києва необхідно звільнити всі будівлі, зайняті мітингувальниками, і відновити рух на Хрещатику, але не чіпати Майдан Незалежності.

Політолог додав, що в Україні варто створити нову традицію - скликати віче на Майдані для обговорення важливих питань і звіту президента, але немає сенсу перебувати там постійно.

Нагадаємо, лідер виборчих перегонів на посаду мера Києва Віталій Кличко заявив, що барикади на Майдані Незалежності виконали свою функцію і повинні бути розібрані.

При цьому сотник 4-ї сотні Самооборони Майдану Микола Бондар заявив, що інформація про початок демонтажу наметів на Майдані Незалежності після заяви Віталія Кличка - неправдива.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

32