Київська міська державна адміністрація не планує підвищувати вартість проїзду в громадському транспорті до 5 грн. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«Повідомлення деяких ЗМІ про збільшення вартості проїзду в громадському транспорті до 5 грн не відповідають дійсності», - йдеться в повідомленні.

У КМДА зазначили, що до столичної влади неодноразово зверталися приватні перевізники та комунальні підприємства щодо доцільності перегляду тарифів на проїзд у зв'язку зі зростанням цін на пальне та енергоносії.

«Керівництво КМДА з розумінням ставиться до вимог транспортників, але позиція столичної влади щодо цього питання однозначна. Зараз вивчаються всі складові тарифу, шукаються внутрішні резерви комунальних підприємств і скорочуються витрати, щоб зміни в тарифній політиці були розумними, а їхній рівень був адекватним», - заявили у відомстві.

У прес-службі наголосили, що остаточне рішення про підвищення тарифів на проїзд столична влада прийматиме після детального вивчення всіх складових та обговорення цього питання з громадськістю.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

440