Глава Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко переконаний, що стрілянина на Хрещатику є результатом наявності великої кількості зброї на руках у громадян. Таку думку він висловив у коментарі Forum'у.

«Сьогодні в Україні у людей на руках багато зброї. Потенційне бажання боротися з ворогом, яке раніше реалізовувалося в боротьбі зі злочинною владою, має сильну інерційність, тому хтось шукає ворогів там, де не треба. І інцидент, який стався в людному місці, свідчить про те, що постраждати можуть абсолютно непричетні громадяни», - заявив він.

Бондаренко також повідомив, що його заступник Богдан Дубас постраждав випадково. «Дубас проходив повз. Він мені сказав, що йшов до Європейської площі, і цей постріл у спину був випадковим. Слава Богу, рана нестрашна. Вчора він був прооперований і відправлений додому. Але є відома фраза Черчілля, що пасту, вичавлену з тюбика, дуже складно запхнути назад», - сказав глава КМДА.

Нагадаємо, ввечері 31 березня у центрі Києва сталася стрілянина. Серед поранених виявився перший заступник глави Київської міськдержадміністрації Богдан Дубас.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

616