Програма Міжнародного валютного фонду розблокує для України фінансову допомогу від широкого кола фінансових організацій, яка може скласти до 27 млрд дол. упрподовж двох років. Про це заявив на брифінгу в Національному банку глава місії МВФ в Україні Микола Георгієв.

«Місія завершила свою роботу в Києві, і я хочу подякувати керівництву Нацбанку та уряду України за конструктивну роботу. Місія досягла розуміння з керівництвом України щодо програми реформ, які можуть бути підтримані дворічною програмою stand-by, - сказав Георгієв. - Програма розблокує фінансову допомогу від широкого кола фінансових організацій, яка може скласти до 27 млрд дол. протягом двох років», повідомляє «УНІАН».

Як раніше повідомляв ForUm, місія Міжнародного валютного фонду має намір рекомендувати раді директорів МВФ розглянути виділення Україні дворічного кредиту stand by на загальну суму 14-18 млрд доларів.

Глава Національного банку України Степан Кубів заявив, що меморандум про співпрацю в рамках дворічної програми кредитування економіки України буде підписано у Вашингтоні в першій половині квітня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1025