Заступник глави Київської міської державної адміністрації Віктор Корж написав заяву на звільнення із займаної посади.

Як повідомляє прес-служба КМДА, серед причин такого рішення чиновник вказує неможливість подальшого виконання покладених на нього обов'язків.

«Розуміючи свою відповідальність перед киянами, змушений констатувати об'єктивну відсутність можливості подальшого виконання покладених на мене функцій щодо координації роботи соціально-гуманітарної сфери столиці», - заявив Корж.

Він також зазначив, що доклав максимум зусиль для забезпечення безперебійного функціонування лікувальних закладів та надання якісної і професійної медичної допомоги постраждалим в екстремальних умовах. Всі без винятку медичні працівники працювали самовіддано і надавали як ургентну, так і планову допомогу.

«Більше трьох місяців Київ жив і працював у надскладних умовах. Події останніх днів залишили болючий слід у новітній історії нашої держави, і столиці зокрема. Я висловлюю глибоке співчуття сім'ям, близьким і друзям загиблих під час сутичок у Києві. Крім того, хочу подякувати всім і кожному окремо: медикові, педагогові, соціальному працівнику та діячеві культури за самовіддану працю на благо киян», - зазначив Корж.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

615