На вулиці Інститутській, біля квіткового годинника, по гучномовцю мітингувальників попереджають про відповідальність за дії, до яких вони вдаються у центрі Києва, і просять їх не наближатися до правоохоронців ближче ніж на три метри. Про це передає кореспондент Forum'у.

По гучномовцю постійно транслюється запис, в якому йдеться про те, що своїми діями протестувальники грубо порушують закон. Наголошується, що ці дії межують зі злочинами.

«Управління внутрішніх справ м. Києва попереджає всіх учасників і організаторів про відповідальність за такі дії та їх наслідки. Громадяни, наближення до представників міліції ближче ніж на 3 метри, розглядатиметься, як спроба посягання на життя та здоров'я працівників міліції», - повідомляється по гучномовцю.

У зв'язку з чим, згідно з записом, можуть бути застосовані засоби захисту.

«Громадяни, Управління внутрішніх справ вимагає припинення цих дій, додержання встановленого порядку», - повідомляється через гучномовець.

Нагадаємо, сьогодні, 18 лютого, на перетині вулиць Шовковичної та Інститутської почалися сутички між мітингувальниками і правоохоронцями.


Протистояння між прихильниками Партії регіонів та активістами Євромайдану відбулося також у Маріїнському парку.

П'ятеро військовослужбовців внутрішніх військ отримали вогнепальні поранення, повідомляє Управління по зв'язках з громадськістю Міністерства внутрішніх справ.

В.о міністра внутрішніх справ Віталій Захарченко та голова Служби безпеки Олександр Якименко вимагають до 18.00 припинити безлади у центрі Києва, інакше будуть зроблені жорсткі дії.

Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

134