Голова КМДА Володимир Макеєнко сподівається, що Київська міськдержадміністрація запрацює в штатному режимі вже до кінця тижня. Про це він сказав на брифінгу в КМДА.

«У штатному режимі, ми сподіваємося, адміністрація запрацює до кінця тижня», - сказав Макеєнко.

За його словами, в найближчі два дні буде проведено прибирання приміщень будівлі на Хрещатику, після чого можна буде поступово заводити людей на їхні робочі місця.

Він укотре заявив, що не бачить жодних проблем з фінансуванням робіт щодо відновлення приміщень будівлі й забезпечення її необхідною технікою, яка «зникла або поламана». Макеєнко повідомив, що веде переговори щодо цього питання, повідомляє «УНІАН».

«Я впевнений в тому, що треба шукати шлях не конфліктів, не заяв у міліцію, не подання позовів, а тільки переговорів. Я впевнений в тому, що якщо звернуся з проханням до своїх колег повернути кілька комп'ютерів, вони повернуть», - сказав Макеєнко.

На запитання, як він збирається все повертати, голова КМДА відповів: «Я скажу... Слухай, там твої хлопці були в приміщенні? Зникло щось там. Ти, будь ласка, компенсуй».

Як зазначив Макеєнко, це не проблема, оскільки у всіх є компанії і фірми, тому з ресурсами на ремонт і техніку питань не буде.

Макеєнко повідомив, що будівля КМДА перебуває під охороною, найнятою для забезпечення роботи держустанови. Вона працює в штатному режимі, а це близько 30 охоронців. «Це державна установа, і вона, відповідно до закону, підлягає охороні», - підкреслив він.

Зараз у приміщеннях КМДА наводять лад працівники держадміністрації та підприємства «Держкомобслуговування».

Нагадаємо, 16 лютого активісти Євромайдану звільнили будівлю Київської міської державної адміністрації.

Закон «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування і покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань» стосовно осіб, які вчинили протиправні дії з 27 грудня 2013 року по 2 лютого 2014-го введено в дію.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

114