Відомий економічний експерт Михайло Міщишин вважає, що політична криза не змогла зруйнувати довіру українців до банківської системи країни. Про це він сказав в ефірі програми «Фінансова Україна» на каналі БТБ.

«Довіра українців до банківської системи - вона не похитнулася. Якщо банківські вклади в минулому 2013 році зросли приблизно до 20%, то за січень вони зменшилися всього на 2%», - зазначив він.

Він додав, що позитивним сигналом для економіки та для зміцнення довіри до фінансової системи стануть нормальні робочі відносини між владою й опозицією. «Це покаже, що політики готові домовлятися, це покаже, що одна і друга сторони виходять з інтересів України - не амбіцій, не якихось кар'єрних міркувань. Не з бажання догодити Заходу чи Росії. Як тільки українці отримають чіткий сигнал, що на них працює не тільки влада, але й опозиція, і вона ставить інтереси України вище за свої власні - як влада, так і опозиція - це буде сигнал того, що будь-які труднощі - як економічні, так і політичні - будуть подолані. У цю країну можна вірити, в ній можна жити, її валюта - гривня - буде стабільна», - вважає експерт.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

132