Учора, 9 січня, на Майдані Незалежності, де проходить безстрокова акція протесту, затримали жінку, яка перебувала у розшуку за погрозу вбивства. Про це в коментарі кореспондентові Forum'у повідомила начальник прес-служби ГУМВС у Києві Ольга Білик.

За її словами, жінка 1984 року народження перебувала у всеукраїнському розшуку з квітня минулого року. Вона втекла практично з-під будівлі одного з судів АР Крим.

Як зазначила Білик, днями розшукувана була помічена співробітниками патрульної служби міліції в районі Бессарабської площі в Києві.

«Співробітники патрульної служби міліції Шевченківського райуправління надалі зв'язалися з нашими колегами з Криму. Дійсно, інформація (стосовно того, що саме ця особа перебуває у всеукраїнському розшуку. - Ред.) підтвердилася», - сказала начальник прес-служби ГУ МВС у Києві.

Після цього, за її інформацією, до Києва приїхали правоохоронці з АРК.

«І спільно зі співробітниками Шевченківського райуправління вчора ввечері її затримали. Після чого її повезли в Крим. Швидше за все, скоро вона постане перед судом», - повідомила Білик.

«Коли її затримували, вона говорила, що міліція не маєте права цього робити і що вона активістка», - розповідає начальник прес-служби.

Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

114