Департамент благоустрою та збереження природного середовища Київської міської державної адміністрації проводить підготовку до свята Хрещення Господнього.

За інформацією прес-служби відомства, зараз ведуться роботи щодо обстеження обладнання бюветного комплексу Каплиці в Парку культури і відпочинку «Гідропарк».

Зокрема, проведено хлорування водопровідної мережі в кюветі, здійснено санітарно-лабораторний контроль якості води, а насосне обладнання пройшло щорічну профілактику.

Крім того, проводиться ремонт пляжного інвентарю, забезпечується необхідна кількість тапчанів, відремонтований понтон, безпосередньо перед святом буде проведено монтаж килимової доріжки до помосту. Підводні частини акваторії зон відпочинку обстежені та очищені для безпеки бажаючих зануритися у води Дніпра.

Безпеку на воді гарантуватимуть фахівці Спеціалізованої аварійної рятувально-водолазної служби КП «Плесо» та Київської аварійно-рятувальної служби, у місцях проведення святкування чергуватимуть машини швидкої допомоги. Також метою дотримання громадського порядку буде забезпечено чергування наряду міліції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

822