На обслуговування біотуалетів, розташованих у місцях масових акцій у центрі Києва, а також на вивезення сміття витрачено 900 тисяч гривень. Про це, як повідомляє прес-служба КМДА, під час апаратної наради заявив виконуючий обов'язки голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко.

Особливу увагу він звернув на вивезення твердих побутових відходів у районах міста, а також у центрі столиці. Також Голубченко відмітив необхідність подальшого обслуговування біотуалетів, встановлених у місцях масових акцій.

«За інформацією Департаменту житлово-комунальної інфраструктури, місто вже витратило на ці заходи близько 900 тис. грн. Хоча в столичному бюджеті такі кошти не були передбачені, профільний департамент продовжує забезпечувати належний санітарний стан територій з масовим перебуванням людей», - повідомляє прес-служба КМДА.

Нагадаємо, на Майдані Незалежності у Києві акція протесту триває більше місяця. Крім того, 22 грудня прихильники курсу Президента та уряду згорнули наметове містечко в Маріїнському парку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1112