ПриватБанк відкрив овердрафтову лінію обсягом понад 800 тис гривень одному з провідних українських виробників кованих виробів - кіровоградській компанії «Будсантех». Як повідомили в банку, кредитні кошти підуть на поповнення обігових коштів підприємства і дозволять збільшити обсяги випуску унікальної для ринку продукції.

«Ми стали однією з перших на ринку компаній, які виробляють і постачають замовникам справжні ковані вироби за доступними цінами, і залучення оперативного банківського фінансування дозволить збільшити обсяги виробництва», - каже директор ПП «Будсантех» Костянтин Буров. – «Поєднання сучасних технологій і традицій виробництва, використання цього металу дає нашим споживачам можливість отримати унікальні по дизайну і довговічні ковані вироби для будівництва та ландшафтного дизайну».

Як відзначають в Приватбанку, сьогодні українські компанії можуть отримати банківські кредити на розвиток виробництва без зайвої бюрократії і на доступних умовах, що дозволяють ефективно вести бізнес.

«З початку цього року обсяг кредитів, наданих банком українським підприємствам і компаніям виріс на 11,5 мільярдів гривень. Сьогодні «Будсантех» є однією з динамічно зростаючих компаній регіону, і ми з задоволенням підтримуємо розвиток цього унікального для України бізнесу, - говорить директор Кіровоградського регіонального управління Приватбанку Ростислав Масло. - Ще одним стимулом розвитку вітчизняної економіки стає наша програма «Гарантовані платежі», яка дає можливість отримувати в банку кредити для фінансування виробництва під 4% річних - без комісій та додаткових витрат».

ПП «Будсантех» засноване в 2002 році. Підприємство спеціалізується на виготовленні кованих виробів, оптовій торгівлі металопрокатом та дизельним паливом. Докладна інформація про компанію на сайті http://budsanteh.com/ru.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

120