З 30 листопада по 6 грудня у Київську лікарню швидкої допомоги поступили 68 постраждалих під час масових акцій. Про це, як передає кореспондент Forum'у, на прес-конференції заявив головний лікар закладу Олександр Ткаченко.

«За цей період у лікарні швидкої допомоги надали допомогу 68 хворим і травмованим. З них були госпіталізовані 24 особи, решті була надана амбулаторна допомога. Зараз на стаціонарному лікуванні перебувають дев'ятеро осіб, ще двох готують до виписки», - розповів Ткаченко.


Також він розповів про те, що шестеро з дев'яти постраждалих знаходяться в охоронюваних палатах, троє у відділенні нейрохірургії.

Крім того, за його словами, за цей період тяжкохворих не було, ніхто з них хірургічного втручання не потребував.
«У всіх постраждалих були переважно закриті черепно-мозкові травми, забиття, синці, переломи», - заявив Ткаченко.

У свою чергу головний лікар Київської міської станції швидкої допомоги Анатолій Вершигора повідомив, що в цей період «швидка» надала допомогу 348 учасникам мітингу, з них 156 були доставлені в лікарні Києва.

Як раніше повідомляв ForUm, після того, як у ніч на 30 листопада Майдані Незалежності відбулися зіткнення між правоохоронцями та мітингувальниками, 1 грудня десятки тисяч українців вийшли на вулиці столиці з протестом.

Того ж дня невідомі зробили спробу штурму Адміністрації Президента.

Також мітингувальники захопили будівлю КМДА та Будинок профспілок.

Унаслідок цих дій постраждали майже 200 учасників акції протесту і, за даними МВС, 140 правоохоронців. Також постраждали понад 40 українських і зарубіжних журналістів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

263