Лідер руху «Кияни передусім» Віктор Пилипишин закликав представників євромайдану, виконавчих органів міста та комунальних служб створити Координаційний комітет, співробітництво в рамках якого дозволить вберегтися від нестандартних ситуацій у життєдіяльності міста. Повідомлення розміщено на сторінці Facebook політика.

Співпрацю запропоновано для того, щоб комунальні проблеми не підірвали довіру до мирної акції протесту і для забезпечення нормального перебування учасників євромайдану.

«Необхідно відкинути політичні погляди, життя міста - не поле для політичної конкуренції. До співпраці необхідно залучити фахівців, які добре знають інфраструктуру столиці та її вразливі точки. Це такі люди як колишній мер Олександр Омельченко і члени його команди. Важливо, щоб працювали школи і лікарні, громадський транспорт, у квартирах було тепло, а на вулицях прибрано», - повідомив він.

«Прошу всіх, кому не байдужа доля країни і Києва, підтримати моє звернення до лідерів євромайдану та виконавчої влади міста», - підсумував політик.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

152