Глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає неприємною атмосферу, яка зараз панує на мітингах у Києві. Про це, як передає кореспондент Forum'у, він заявив журналістам у кулуарах Верховної Ради.

«У своєму житті я був на багатьох майданах, у тому числі вчора йшов по Києву, коли навколо були протестувальники. Я в повній мірі відчуваю атмосферу, яка є навколо, і я бачу тих людей, які знаходяться навколо мене. Це досить неприємні відчуття, в будь-якому випадку, для будь-якої людини, але для мене це не новизна», - сказав він.

За словами депутата, свого часу, коли він працював на державній службі, у більш ніж 20-грудусні морози тисячі людей перебували на вулиці.

«Я три години знаходився на вулиці, щоб переконати людей відновити спокій і рівновагу. І я просив 8 місяців, щоб навести порядок. На моє щастя, я впорався з ситуацією, і сьогодні люди, з якими я працюю, мені вірять», - підсумував Єфремов.

Як раніше повідомляв ForUm, після того, як у ніч на 30 листопада Майдані Незалежності відбулися зіткнення між правоохоронцями та мітингувальниками, 1 грудня десятки тисяч українців вийшли на вулиці столиці з протестом.

У Києві учасники мітингу, крім акції на Майдані Незалежності, пікетують Кабмін, Верховну Раду, міністерства.

Крім того, під контролем мітингувальників знаходяться будівлі КМДА та Будинку профспілок.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

160