У зв'язку з великою кількістю учасників мітингу в центрі Києва і прогнозованим збільшенням пасажиропотоку потяги в київському метро курсуватимуть частіше. Про це в коментарі кореспондентові Forum'у заявила глава прес-служби КП «Київський метрополітен» Наталя Шумак.

«Київський метрополітен збільшить кількість поїздів в інтервалі з 16:00 до 22:00 у зв'язку з великою кількістю учасників акцій у Києві. Очікується збільшення пасажиропотоку до вечора у зв'язку з тим, що учасники мітингів будуть роз'їжджатися додому. Звичайно, пасажиропотік у метрополітені через це збільшиться. Для того щоб організувати перевезення на належному рівні, будуть задіяні резервні поїзди»,- повідомила Шумак.

За її словами, продовження роботи станцій поки не планується.

«Розпоряджень про продовження роботи метрополітену не було. Метрополітен продовжує час роботи станцій на підставі розпорядження КМДА. Такого розпорядження поки немає»,- пояснила вона.

Як повідомляв ForUm, КП «Київський метрополітен» вніс зміни в роботу у зв'язку з великою кількістю людей, що прибувають на народне віче у центрі столиці.

Валентина Дудко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

135