Печерський районний суд Києва заарештував двох осіб, підозрюваних у хуліганських діях проти співробітників міліції біля будівлі Кабінету Міністрів. Про це Forum'у повідомили в прес-службі столичної прокуратури.

Таким чином, суд задовольнив клопотання слідчого, який вимагав вибрати для підозрюваних - 27-річного жителя Львівської області та 37-річного киянина - запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

«Встановлено, що під час мітингу біля будівлі уряду 24 листопада зазначені особи, грубо порушуючи громадський порядок, намагалися спровокувати конфлікт з міліціонерами, які стояли в оточенні», - повідомили у наглядовому відомстві.

При цьому агресивно налаштовані чоловіки застосували гумові кийки та газові балончики, які заздалегідь принесли з собою на акцію.

Чоловікам повідомлено про підозру у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, скоєне із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень).
Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Як повідомляв ForUm, 25 листопада у Печерське районне управління ГУ МВС України м. Києва доставили двох учасників акції, що проходила під будівлею Кабінету Міністрів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

223