Сьогодні охорону громадського порядку під час проведення заходів у центральній частині Києва забезпечуватимуть 800 співробітників міліції та військовослужбовців ВВ МВС України.

Про це Forum'у повідомили у відділі по зв'язках з громадськістю столичного управління МВС.

У міліції нагадали, що сьогодні, 13 листопада, в приміщенні КМДА відбудеться чергове пленарне засідання міської ради. У той же час біля будівлі КМДА члени однієї з політичних сил планують провести мітинг за участю понад 1500 громадян. Відповідні заявки подали організатори заходу.

«Зараз столична міліція вже підготувала відповідні розрахунки сил і засобів. Для забезпечення охорони громадського порядку 13 листопада в Києві буде задіяно 800 працівників міліції та військовослужбовців ВВ МВС України», - йдеться в повідомленні.


Крім того, міліція звертається до організаторів та учасників заходів з проханням
дотримуватися встановленого законом порядку проведення мітингів і демонстрацій, не порушувати громадський порядок, не провокувати конфліктних ситуацій і не підбурювати громадян до незаконних дій.

«За вчинення протиправних дій винні особи нестимуть передбачену законодавством адміністративну та кримінальну відповідальність», - попередили правоохоронці.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

111