Харківські вболівальники пошкодили стадіон у Полтаві під час матчу між футбольними командами «Ворскла» і «Металіст», який відбувся вчора, 3 листопада.

Як повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю управління МВС у Полтавській області, в чаші стадіону протягом матчу харківські ультрас палили фаєри і кидали їх в сторону полтавців, зривали сидіння і демонстрували нацистські символи. У підсумку на стадіоні були пошкоджені чотири сектори, сидіння на яких були зірвані з кріплень або розбиті.

За даними міліції, ніхто з уболівальників не постраждав.

Зараз адміністрація стадіону підраховує завдані збитки. «Ймовірно, відповідні претензії з відшкодування збитків будуть пред'являтися стороні порушників», - наголошується в повідомленні.

Охорону громадського порядку та безпеку громадян під час матчу забезпечували близько 450 співробітників міліції. На території самого стадіону працювали стюарти, оскільки перебування працівників міліції всередині споруди не передбачено.

«До адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство були залучені двоє чоловіків, один з яких - полтавець, який спалив шарф з символікою харківської команди під час матчу, інший - харків'янин, який під час руху до стадіону у колоні поводився агресивно і неадекватно реагував на зауваження співробітників міліції. Порушники були доставлені в райвідділ, де на них склали адміністративні протоколи», - повідомили в міліції.

Після гри співробітники міліції проводили групи харківських уболівальників на поїзд, інших, які прибули на автобусах, супроводили до виїзду за межі Полтавської області.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1410