Футбольний клуб «Арсенал» (Київ) розпочинає процедуру банкрутства. Про це заявив генеральний директор клубу Віктор Головко.

«На превеликий жаль, сьогодні так і не знайшлися спонсори і меценати, для яких би був дорогим футбол. Незважаючи на всі заклики, «Арсенал» так і не дочекався ні від кого допомоги і підтримки у важкий період. Тому зі щирим болем у серці я змушений оголосити: футбольний клуб «Арсенал» (Київ) розпочинає процедуру банкрутства, команда знімається зі змагань», - сказав він.

Нагадаємо, 25 жовтня «Арсенал» не прибув на матч 14-го туру чемпіонату України проти сімферопольської «Таврії», унаслідок чого гра не відбулася.

Причиною неявки футболістів стали проблеми з фінансуванням, які почалися ще наприкінці 2012-го року, коли клуб перестав фінансувати його колишній власник Вадим Рабинович. У лютому 2013-го року футбольний клуб викупив народний депутат України Олександр Онищенко. 2 жовтня він вийшов з проекту, пояснивши свої дії тим, що колишній власник ФК Рабинович не передав йому повний пакет документів для володіння клубом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1739