Міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк повідомив, що не відчував дискомфорту, працюючи з головою Росспоживнагляду Геннадієм Онищенком. Як передає кореспондент Forum'у, про це він заявив, коментуючи на прохання журналістів інформацію про заплановану відставку Онищенка.

«Інша справа, що часом були необґрунтовані або неопубліковані вимоги. Але в цілому, він був гідним фахівцем, опонентом і співрозмовником. Я впевнений, що він реально в душі, в своїх квотах, турбувався про безпеку продуктів харчування в своїй країні. Але наскільки це вибірково, я не можу сказати», - зазначив Присяжнюк.

Нагадаємо, у вівторок, 22 жовтня, віце-прем'єр Ольга Голодець повідомила, що Онищенко покидає посаду глави Росспоживнагляду у зв'язку з закінченням строку повноважень. Однак пізніше прес-секретар уряду РФ Наталія Тімакова заявила, що розпорядження про відставку Онищенка на даний момент не підписано, рішення про те, чи залишиться він главою відомства, прийматиме прем'єр-міністр Дмитро Медведєв.

Глава Мінохоронздоров'я Росії Вероніка Скворцова заявила, що, за її відомостями, ніяких кадрових рішень, які стосуються керівника Росспоживнагляду, не прийнято, проте в разі прийняття таких Онищенко може зайняти не менш значущу посаду в системі охорони здоров'я.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

115