Режисер Андрій Кончаловський потрапив 12 жовтня у ДТП у Франції, внаслідок чого постраждала його 14-річна донька, яка знаходиться в реанімації. Про це повідомили у понеділок в прес-службі продюсерського центру Кончаловського.

«Увечері 12 жовтня 2013 року на території Франції Андрій Кончаловський, не впоравшись з керуванням автомобілем, потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Сталося лобове зіткнення із зустрічним автомобілем. Унаслідок зіткнення постраждала донька Андрія Кончаловського і Юлії Висоцької - Марія Міхалкова-Кончаловська. Зараз вона перебуває в реанімаційному відділенні госпіталю у Франції. Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька знаходяться поруч з Марією», - повідомив представник, передає РІА «Новости».

Співрозмовник агентства додав, що інші учасники дорожньо-транспортної пригоди отримали незначні пошкодження, що не становлять загрозу для життя.

«Просимо представників усіх засобів масової інформації проявити розуміння і не турбувати сім'ю в цей непростий для нас час», - цитує слова Кончаловського представник продюсерського центру.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1932