Футбольну збірну Польщі під час матчу зі збірною України 11 жовтня у Харкові будуть підтримувати кілька десятків польських уболівальників.

Про це повідомляє «УНІАН» з посиланням на прес-секретаря Федерації футболу Польщі (PZPN) Якуба Квятковського.

«До того, як ФІФА оголосила про заборону участі глядачів, був проданий 61 квиток. Частина з них (глядачів), мабуть, вже повернула їх, тому на матчі може бути 30-40 чоловік», - сказав він.

За словами Квятковського, польська федерація вирішила не займатися продажем квитків для вболівальників з Польщі через те, що залишилося дуже мало часу до матчу і буде складно встигнути реалізувати такий продаж.

«Ми повинні були б отримати квитки від української федерації і потім передати їх уболівальникам, а через те, що мало часу, могли б просто не встигнути», - сказав він.

Прес-секретар назвав однією із причин, чому федерація також вирішила не продавати квитки на цей матч, слабкий попит на них у Польщі.

Як повідомляв ForUm, сьогодні Дисциплінарний комітет Міжнародної федерації футбол а (ФІФА) призупинив рішення про санкції щодо збірної України.

Раніше Дисциплінарний комітет ФІФА ухвалив рішення накласти санкції на збірну України з футболу у вигляді проведення одного матчу без глядачів (Україна - Польща, 11 жовтня в Харкові), а також оштрафував ФФУ на 45 тис. швейцарських франків і дискваліфікував стадіон «Арена-Львів» аж до початку відбіркового циклу Чемпіонату світу 2018 року.

Санкції були вжиті на основі звіту організації FARE (Футбол проти насильства і расизму в Європі), яка зазначила, що в ході гри 6 вересня у Львові (Україна - Сан-Марино, 9:0) вболівальники збірної України ображали гравця української збірної Едмара (натуралізованого бразильця), а також вивісили банер неонацистського змісту.

Реконструйований до Євро-2012 харківський стадіон «Металіст» може вмістити до 40 тисяч глядачів.

Збірна Польщі для проходження далі у відбірковому турі Чемпіонату світу 2014 року повинна перемогти збірну України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

222