Володимир Кличко, який готується до титульного бою з росіянином Олександром Повєткіним, під час спарингу зламав ніс 29-річному британцеві Сему Секстону.

Також , незважаючи на захисний шолом , який боксери надягають при спарингах , у британця залишилися гематоми під очима, повідомляє «Взгляд».

Секстон був запрошений на весілля свого кращого друга Бреда Робертсона , але в такому вигляді з'явитися на урочистості не наважився.

Кличко, ввійшовши у становище спаринг-партнера , записав для його друга вітальне відеозвернення: «Бреде і Хейлі (наречена), я знаю , що Сем Секстон не може бути з вами сьогодні, тому що зайнятий роботою. І , як бачите по моєму обличчю, з роботою він справляється дуже добре. Бажаю вам всього найкращого».

У свою чергу, Робертсон зазначив , що шокований поздоровленням від чемпіона світу і абсолютно не ображений на Секстона за те , що той не приїхав на його весілля: «Це було просто неймовірно! Я не очікував на привітання від абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі! Що стосується Сема, то ми і надалі залишимося найкращими друзями».

Нагадаємо, бій за титул чемпіона світу Кличко - Повєткін пройде 5 жовтня у Москві, у СКК «Олімпійський».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

432