На півночі Житомирської області за один день дві жінки потрапили до лікарні з рваними ранами.

Про це повідомляє «Житомир.info» з посиланням на прес-службу облуправління ДержНС.

«29 вересня у травматологічне відділення Овруцької центральної районної лікарні з діагнозом «рвана рана правого передпліччя» госпіталізована жінка 1952 народження , жителька села Селезівка ​​ Овруцького району. У цей же день у травматологічне відділення Овруцької ЦРЛ з діагнозом «рвана рана обличчя , правої кисті , попереку і лівого стегна» госпіталізована жителька міста Переяслав-Хмельницький», - повідомили у ДержНС .

За інформацією Головного управління ветеринарної медицини в Житомирській області , на жінок напав вовк .

« Нещастя сталося в селі Селезівка ​​ , за 70 км від Овруча , у бік Білорусі. На жінок напав вовк . Одну з них тварина порвала сильно, інша жінка отримала більш легкі тілесні ушкодження. Обидві постраждалі в лікарні. Стан однієї із них тяжкий , ймовірність вижити - низька. Місцеві жителі застрелили хижака», - повідомив заступник начальника головного управління ветеринарної медицини в Житомирській області Володимир Вісик.

Ветеринарна служба проводить заходи щодо сказу: перевіряє двори місцевих жителів , щоб з'ясувати, чи не контактувала дика тварина з домашніми. Сьогодні труп вовка повинні доставити у регіональну державну лабораторію ветеринарної медицини , де визначать , чи не була тварина заражена сказом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

245