Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков відбув до Швейцарії, де в штаб-квартирі УЄФА намагатиметься переконати чиновників Міжнародної федерації футбольних асоціацій пом'якшити покарання для збірної України. Про це під час брифінгу в столичному Будинку футболу заявив прес-аташе ФФУ Павло Терновий.

Коньков повинен був особисто бути присутнім на прес-конференції, присвяченій вердикту Дисциплінарного комітету ФІФА по відношенню до ФФУ, який був опублікований у п'ятницю 27 вересня. Можливо, сьогодні президент ФФУ, перебуваючи у Швейцарії, подасть офіційну апеляцію на рішення міжнародної федерації, повідомляє «УНІАН».

Нагадаємо, 27 вересня Дисциплінарний комітет ФІФА оголосив вердикт у справі про поведінку вболівальників збірної України під час матчу Україна - Сан-Марино, що пройшов 6 вересня у Львові.

За використання фаєрів на арені, розвішування банерів неонацистського змісту і расистські випади на адресу гравця збірної України натуралізованого бразильця Едмара Галовського було прийнято рішення покарати збірну України проведенням одного матчу при порожніх трибунах (Україна - Польща, 11 жовтня в Харкові), дискваліфікувати стадіон «Арена- Львів» аж до початку відбіркового циклу ЧС-2018, а також присудити грошовий штраф.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1334