Наставник збірної Англії Рой Ходжсон задоволений результатом матчу відбіркового циклу ЧС-2014 з українцями.

«Я задоволений результатом. Що стосується якості гри нашої команди , то в першому таймі ми виглядали дуже непогано, а після перерви відчули більший натиск з боку збірної України. Втім, треба враховувати кадрові проблеми, з якими ми зіткнулися напередодні цього поєдинку. Адже ми залишилися відразу без двох форвардів. Нам сьогодні їх не вистачало. Тому гра в атаці вийшла непоказною», - сказав Ходжсон, повідомляє «ЛІГАБізнесІнформ».

Тренер також зазначив , що очікував складного матчу . «Всі бачили, якими гострими та небезпечними були атаки господарів і які зусилля доводилося докладати нашим захисникам . Нічия - дуже хороший результат для нас у такій грі . Так , у перерві мені здавалося , що ми здобудемо тут перемогу , але другий тайм зруйнував ці плани. Суперник організував дуже масивний тиск, було дуже багато флангових передач і кутових , і я неодноразово підказував своїм гравцям , щоб вони охолоджували гру. І все ж , незважаючи на нічию , ми зберігаємо перше місце у групі. До того ж попереду у нас ще два матчі , в яких , сподіваюся , ми наберемо шість очок. Розраховуємо на це», - підсумував тренер англійців.

Нагадаємо, національна збірна України зіграла внічию 0:0 з командою Англії у відбірковому матчі ЧС-2014, який відбувся у вівторок у Києві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

219