Збірна України показує якісний футбол, тому їй під силу перемогти команду Англії. Про це перед відбірковим матчем ЧС-2014 з англійцями заявив півзахисник «Таврії» і збірної України Сергій Назаренко.

«Видно , що у збірній зібрався хороший колектив. Всі виходять на поле і б'ються один за одного, показуючи при цьому якісний футбол. У нинішній збірній є швидкі гравці, тому команда демонструє комбінаційний футбол», - цитує слова футболіста прес-служба ФФУ.

Говорячи про майбутній матч зі збірною Англії , Назаренко зазначив , що головний козир українців - атака . «У нас - надійний захист , але головний козир збірної України - атака . Британці зроблять акцент на тому , щоб не дати простору атакуючим гравцям нашої команди. Вважаю , Англія гратиме обережно. Не думаю , що англійці відразу зі стартового свистка побіжать вперед. Думаю , що вони так само будуть побоюватися нашої збірної», - сказав він.

На його думку , Україні також потрібно зіграти обережно і не дати англійцям шансів. «Моменти у нас будуть. Головне - реалізувати їх. Якщо ми заб'ємо, буде набагато легше. У нас зараз хороша збірна, будь-хто може забити англійцям, починаючи з нападників і закінчуючи захисниками», - підсумував Назаренко.

Нагадаємо, матч Україна - Англія відбудеться сьогодні, 10 вересня , на НСК «Олімпійському . Початок - о 21:45.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

274