У нападника Артема Мілевського 2 вересня закінчився контракт з київським «Динамо» і футболіст отримав статус вільного агента.

Останні півроку Мілевський провів у дублі «Динамо» після того, як у листопаді 2012 року головний тренер Олег Блохін відправив його туди «за зниження фізичної форми».

Мілевський відіграв у «Динамо» 13 років , забивши 87 голів у 278 матчах , вигравши три чемпіонату України , чотири Кубки України , три Суперкубки України . Крім того , на його рахунку 50 матчів за національну збірну України (8 голів).

Футболіст , який народився у Білорусі , потрапив до «Динамо» у 15-річному віці у знамениту академію Павла Яковенка. Мілевський разом з молодіжною збірною України став фіналістом чемпіонату Європи , увійшов до символічної збірної турніру , завдяки чому відправився з національною командою на дорослий чемпіонат світу-2006, де забив свій знаменитий пенальті у ворота збірної Швейцарії, повідомляє «ЛІГАБізнесІнформ».

Далі його кар'єра в «Динамо» йшла по наростаючій і досягла піку з приходом на тренерський місток Юрія Сьоміна. У сезоні-2009/2010 Сьомін призначив Мілевського капітаном команди , а сам форвард став найкращим бомбардиром чемпіонату України.

Але після цього в його грі трапився спад і на колишній рівень Мілевський вже не вийшов. А з приходом Блохіна футболіст остаточно потрапив в опалу через свій розгульний спосіб життя.

Влітку ходили чутки про те , що у послугах Мілевського зацікавлені «Ліворно», «Бешикташ» і навіть загребське «Динамо». Була також інформація , що нападник виїде до Туреччини , де його чекав аутсайдер чемпіонату «Газіянтепспор» , але 28-річний футболіст все ще перебуває у Києві і залишається без клубу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

342