Президент України Віктор Янукович закликав депутатів прийняти закони, необхідні для євроінтеграції України. Про це, як передає кореспондент ForUm'у , Глава держави заявив , виступаючи в парламенті з нагоди відкриття третьої сесії ВР VII скликання.

Президент підкреслив , що успіх України на Вільнюському саміті необхідно готувати , при чому в парламенті , а сама євроінтеграція країни необхідна не владі чи опозиції, а Україні.

«Починається новий політичний сезон , і я сподіваюся , що друге півріччя стане часом політичного взаєморозуміння , взаємодії , плідних і своєчасних рішень . На жаль , попередня сесія ВР була радше часом втрачених можливостей і, як наслідок, ми втрачаємо темп реформ , який взяли у 2010-2012 роках. Але я впевнений - український парламент може об'єднати зусилля навколо проблем , без вирішення який без перебільшення залежить доля України» , - підкреслив він.

Як раніше повідомляв ForUm , глава парламенту Володимир Рибак відкрив третю сесію Верховної Ради VII скликання.

Глава Верховної Ради Володимир Рибак зажадав від парламентарів прискорити процес узгодження двох євроінтеграційних законопроектів для голосування їх на поточному пленарному тижні.

Президент України Віктор Янукович запевнив , що Україна виконає умови , необхідні для підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

191