Кошти на завершення проекту з реконструкції в Києві Поштової площі є. Як передає кореспондент ForUm'у, про це повідомив сьогодні журналістам заступник міністра фінансів Юрій Шевченко.

«Гроші передбачені на цей весь комплекс... Загальна вартість понад 400 млн гривень», - сказав він. За слова заступника міністра фінансів, ці кошти переважно державні, але, в той же час, є й інші статті фінансування, зокрема, з боку столиці.

Шевченко пояснив, що проект не буде завершений до Дня незалежності, як було заплановано заздалегідь, через деякі причини. «Змінювався проект, вносилися зміни, була низка питань, і не тільки фінансування стає каменем спотикання, хоча проблема з фінансуванням є», - додав заступник міністра.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день завершено перший етап реконструкції розв'язки на Поштовій площі, що забезпечило безперебійний проїзд автомобільного транспорту по естакаді з Володимирського узвозу на вул. Набережно-Хрещатицьку (рух відкрито 25 травня 2013 р.). 8 серпня відкриється рух по тунелю. Це допоможе збільшити пропускну спроможність транспортного вузла до 110 тисяч авто на добу. Повністю завершити роботи будівельники планують до кінця поточного року.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

92