Співробітники Дніпровського райуправління міліції Києва затримали трьох осіб за підпал автомобіля, повідомили ForUm'у у відділі зв'язків з громадськістю столичного управління МВС.

Один із затриманих це злочином не вважає, запевняючи, що таким чином намагався відновити справедливість.

«39-річний киянин неодноразово чув від свого кума скарги про те, як його обдурив знайомий, виманивши у нього нові колеса. Хлопець вже кілька років обіцяв віддати гроші за обновку для автомобіля», - повідомили в міліції.

Затриманий вирішив самостійно покарати кривдника.

Чоловік знайшов двох осіб, які за незначну суму погодилися виконати його вказівки, спорядив їх сірниками, пластиковою пляшкою з бензином і шапками з вирізами для очей.

Організатор підпалу контролював вчинення злочину: вночі привіз чоловіків на парковку, де потерпілий залишав свій автомобіль. Поки вони виконували свою «роботу», спостерігав за ними на відстані з власної машини.

Через кілька днів оперативники затримали замовника підпалу.

Слідчим відділом Дніпровського райуправління порушено кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 («Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу») Кримінального кодексу України. Затриманим загрожує позбавлення волі на строк від 3-х до 10-ти років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

132