«ПриватБанк» запустив новий безкоштовний сервіс «Бухгалтерія Онлайн», які дозволить корпоративним клієнтам знизити витрати на бухгалтерський облік.

З його допомогою користувачі Інтернет-банку «Приват24» зможуть автоматизувати бухгалтерський і податковий облік, здавання звітності без додаткових витрат на сторонні програмні комплекси і консультантів. Для підприємців і малого бізнесу новий сервіс допоможе вести бухгалтерію навіть без допомоги професійних бухгалтерів і здавати звіти у Міндоходів, Пенсійний Фонд і Держкомстат.

«Бухгалтерія Онлайн» допоможе нашим клієнтам виконувати близько 80% тих бухгалтерських операцій, які потрібні звичайному підприємству, а також отримати онлайн консультації з ведення бухгалтерії та з податків абсолютно безкоштовно, - говорить керівник проекту «Бухгалтерія Онлайн» Приватбанку Роман Лелеко. - У процесі розвитку сервісу до нього додадуться можливості щодо складського обліку, імпорт з 1С, здача звітності в усі держоргани, галузеві рішення».

Сьогодні сервіс «хмарної» бухгалтерії дозволяє користувачам корпоративного Приват24 вести облік і формувати звіти без залучення бухгалтера, контролювати сплату податків і здавання звітів, складати календар платежів щодо операцій з контрагентами. Крім того, у Бухгалтерії Онлайн» можна оформляти продаж, складаючи онлайн рахунок і повний пакет бухгалтерських документів, контролювати роботу продавців тощо, повідомляє «Gazeta.ua».

При цьому бухгалтерія і клієнт-банк працюють в одному вікні, без необхідності імпорту банківських виписок. Доступ до сервісу відкрито безкоштовно будь-якому клієнту банку в будь-якій точці України та світу, де є доступ до Інтернет. Бухгалтерська програма автоматично оновлюється відповідно до вимог законодавства України і щодня допрацьовується за побажаннями користувачів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

214