Керівництво КП «Київський метрополітен» вирішило відстрочити проведення планового капітального ремонту ескалаторів на пересадочному вузлі між станціями «Палац спорту» та «Площа Льва Толстого», початок якого було заплановано на 2 липня, до повного завершення аналогічних робіт на пересадочному вузлі «Золоті ворота» - «Театральна». Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Згідно з повідомленням, після детального вивчення пасажиропотоку, фахівці підприємства дійшли висновку, що характерного для періоду відпусток зменшення кількості пасажирів не спостерігається. Тому, щоб не створювати незручності для киян, метрополітенівці знайшли технічну можливість перенести терміни виконання капітального ремонту ескалаторів на зазначеному пересадочному вузлі.

У відомстві зазначають, що зараз закінчується плановий капітальний ремонт ескалатора №4 на пересадочному вузлі між станціями «Золоті ворота» та «Театральна». 4 липня він буде запущений в роботу, після чого з 8 липня по 2 серпня 2013 року на ремонт закриється сусідній ескалатор - №3.

Всього з початку 2013 року в київському метрополітені вже виконано капітальні ремонти 5 ескалаторів із 13 запланованих. Всі роботи здійснюються відповідно до графіка.

Нагадаємо, з 4 червня по 2 серпня 2013 року на пересадочному вузлі між станціями «Золоті ворота» та «Театральна» київського метрополітену буде проводитися плановий капітальний ремонт ескалаторів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

177