Фракція Партії регіонів пропонує заслухати у п'ятницю, 5 липня, у ході Години запитань до уряду звіти міністра освіти і науки Дмитра Табачника, міністра аграрної політики та продовольства Миколи Присяжнюка та звіт про перспективи підписання Угоди про асоціацію з ЄС. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив у ході погоджувальної ради.

«Наша фракція пропонує заслухати звіт про перспективи підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Адже ми виходимо на кінцевий етап цієї роботи. Також звіт про хід вступної кампанії, який представить міністр освіти, у нас є про що поговорити на цю тематику», - сказав він.

Також він запропонував заслухати звіт міністра аграрної політики і продовольства Миколи Присяжнюка про хід збиральних робіт. «На деяких територіях у нас достатньо складна ситуація щодо збирання врожаю, а деякі регіони показують хороший результат, і цікаво було б послухати, на яку кінцеву цифру може вийти держава», - сказав він.

Як раніше повідомляв ForUm, 15 травня поточного року Європейська комісія схвалила проект рішення Ради ЄС щодо підписання Угоди про асоціацію з Україною.

Президент України Віктор Янукович заявив, що Україна працює над виконанням критеріїв Європейського Союзу для підписання Угоди про асоціацію.

Прем'єр-міністр України Микола Азаров переконаний, що Україна виконає всі необхідні умови для підписання Угоди про асоціацію з ЄС на саміті «Східного партнерства» у Вільнюсі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

194