При Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України створено робочу групу з розробки концепції реформування Торгово-промисловою палатою (ТПП) України. Про це заявив міністр економічного розвитку і торгівлі України Ігор Прасолов, виступаючи на конференції «Зовнішньоекономічна діяльність: нові шляхи партнерства бізнесу і влади» в рамках Першої міжнародної бізнес-конференції «ABC: Ukraine & Partners».

«У рамках її засідань відпрацьовано представлену Палатою «Концепцію подальшого розвитку ТПП України», вироблено низку пропозицій до зазначеного проекту, які повніше відображають інтереси сторін у рамках державно-приватного партнерства. Зараз опрацьовується питання про створення постійно діючої робочої групи для оперативного вирішення питань співробітництва та координації діяльності щодо низки питань, в яких існує взаємний інтерес сторін», - сказав Прасолов.

Він також додав, що після ініціативи Президента України у жовтні минулого року з реформування ТПП, взаємодія між Мінекономрозвитку і Палатою активізувалася.

«Мінекономрозвитку і ТПП України сьогодні активно відпрацьовують практичні механізми поглиблення взаємодії з метою виведення її на новий - більш високий рівень», - підсумував Прасолов.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

203