Завершення другої черги будівництва транспортної розв'язки на Поштовій площі планується до Дня Конституції. Про це повідомив виконувач обов'язків першого заступника голови КМДА Анатолій Голубченко журналістам у міськадміністрації.

«До Дня Конституції ми зробимо підземні проїзди, буде ліва естакада і частина прилеглої території буде впорядкована», - сказав чиновник.

Він зазначив, що місто отримало на будівництво транспортної розв'язки 50 млн грн., і ще 50 млн грн уряд перерахує найближчим часом.

«Я особисто розмовляв з міністром фінансів. Він пообіцяв після 12-го кошти перерахувати. Це мало, але вони необхідні, щоб виконати роботи вчасно», - сказав Голубченко, повідомляє «УНІАН».

Він нагадав, що першу чергу будівництва місто планує здати до Дня Києва, а завершити будівництво у цілому планують до кінця жовтня поточного року.

Як раніше повідомляв ForUm, голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов запевнив, що повну реконструкцію транспортної розв'язки на Поштовій площі у Києві завершать до Дня Незалежності України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

248