Менеджер абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі українця Володимира Кличка Бернд Бенте назвав «абсурдною» суму у $23 мільйони, запропоновану на торгах командою росіянина Олександра Повєткіна.

«Це абсурдна цифра. Я в неї повірю тільки після надходження грошей на банківський рахунок, яким нотаріус управляє від власного імені за дорученням третьої особи. Ми не погодимося на виплату гонорару після бою», - сказав Бенте.

Зазначимо, що брати Клички вперше зазнали поразки на торгах з моменту заснування своєї компанії К2 Promotion. Слід також нагадати, що востаннє Володимир Кличко програвав якраз тоді, коли його бій організовував суперник. У 2003 році у США він програв Леймону Брюстеру, а поєдинок організовував Дон Кінг. Тоді ходили чутки, що у воду Кличка-молодшого щось підмішали, а сам Володимир побував на межі коми і ледь не зав'язав з боксом.

Нагадаємо, промоутерська компанія Володимира Хрюнова, менеджера Повєткіна, придбала права на організацію обов'язкового бою між його клієнтом і чемпіоном світу з боксу у суперважкій вазі Володимиром Кличком за $23,333 млн, пише «ЛІГАБізнесІнформ».

Розподіл гонорару у даному разі складе 75 на 25 на користь Кличка. Таким чином, Кличко заробить більше $17 мільйонів, а Повєткін - більше $5,5 мільйона. Бій Кличко-Повєткін має відбутися до 31 серпня, і в разі перемоги на торгах російської сторони, мабуть, пройде у Москві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

333