У підвальному приміщенні одного із 5-поверхових будинків Сімферополя працював підпільний гральний клуб.

За інформацією сектора зв'язків з громадськістю Головного управління МВС в АР Крим, нелегальний гральний заклад функціонував протягом двох тижнів, приносячи своєму власникові чималий дохід.


 
Зазначається, що до клубу пускали тільки перевірених осіб за попереднім дзвінком.

«Проте даний заклад був дуже популярним - на момент, коли прийшли правоохоронці, близько 20 відвідувачів азартно грали на «одноруких бандитах» і крутили рулетку в очікуванні виграшу», - йдеться у повідомленні.

Гроші, отримані від гравців, адміністратор грального залу ховав у шкарпетці. А шкарпетку правоохоронці виявили у вентиляційній шахті.

У ході перевірки правоохоронці вилучили 18 одиниць грального обладнання, електронну рулетку, а також грошові кошти у сумі понад 50 тисяч гривень.


 
Крім того, у ході проведення санкціонованого обшуку вилучено чорнові записи про ведення господарської діяльності грального залу, ключі від ігрових автоматів, а також мобільний телефон адміністратора.

Зазначений факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфікований за ст.203-2 Кримінального кодексу України (заняття гральним бізнесом). Правоохоронці встановлюють осіб, які організували діяльність грального клубу і отримували з цього нелегальні доходи.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

271