На станції «Поштова площа» Куренівсько-Червоноармійської лінії Київського метрополітену почалися планові роботи з капітального ремонту колійних стін із заміною облицювальної плитки. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.
Рішення про проведення ремонту на станції було прийнято восени під час комісійного огляду господарства КП «Київський метрополітен». У висновку комісії зазначається, що облицювальна плитка на шляхових стінах станції за 36 років експлуатації втратила естетичний вигляд і потребує заміни.

Зараз на шляховій стіні (напрям руху від станції «Героїв Дніпра» до станції «Іподром») проводиться демонтаж старої плитки. Всі ремонтні роботи виконуються в нічний час після закінчення руху поїздів.

Завершити облицювання цієї шляхової стіни планується до Дня Києва, після чого аналогічні ремонтні роботи розпочнуться на протилежній стіні станції.

Платформа, стеля й інші стіни на «Поштовій площі» ремонтуватися не будуть.

Фахівці підприємства розробили проект заміни облицювання, зокрема, визначили різновид плитки для оформлення колійних стін станції, її колірну гаму і схему розміщення. У березні вся документація була узгоджена з ДП «Проектний інститут Укрметротунельпроект».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

520