Прем'єр-міністр України Микола Азаров спростував інформацію про підвищення акцизів на паливо. Про це, як повідомляє прес-служба Кабміну, він заявив, відповідаючи на запитання користувачів соціальної мережі Фейсбук.

«Хочу сказати, що в планах уряду немає таких намірів, як озвучується у ЗМІ, щодо підвищення акцизів на паливо та багато іншого», - сказав він.

Крім того, за його словами, уряд не планує забороняти роботу секонд-хендів.

Він порадив користуватися офіційними джерелами інформації, такими як урядовий веб-портал, сайти міністерств і відомств, де публікуються проекти рішень Кабінету Міністрів для громадського обговорення.

«Я б порекомендував слідкувати за офіційним сайтом уряду. Там публікуються всі проекти документів, проекти урядових рішень. Перш ніж приймати, вони заздалегідь вивішуються для громадського обговорення. І тільки тоді, коли проект документа з'являється на сайті, можна говорити про якийсь намір. Але проект ще не обов'язково може бути прийнятий», - пояснив глава уряду.

Азаров додав, що останнім часом, на превеликий жаль, з'являється багато недостовірних викидів інформації. «І чутки, які наповнюють ЗМІ, за великим рахунком, дестабілізують ситуацію, породжують невпевненість. А це неправильно», - сказав прем'єр-міністр.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

492