Один з найкращих футболістів в історії німецької «Баварії» з Мюнхена, а нині президент клубу Карл-Хайнц Румменіге назвав рівними шанси своєї команди та іспанської «Барселони» у півфіналі Ліги чемпіонів.

«Я вже з нетерпінням чекаю цих матчів. Ми зустрінемося з командою, яка була найуспішнішою в Європі, ці ігри будуть дуже складними і напруженими. Тепер наша команда повинна показати, чи може вона протистояти «Барселоні», - сказав Румменіге.

«Я пам'ятаю наші останні матчі. «Барселона» стала нашим Ватерлоо. Тепер у нас є шанс довести, що ми добилися прогресу в порівнянні з 2009 роком і ми знаходимося на одному рівні з кращою командою Європи. Також буде цікаво порівняти рівень Примери і Бундесліги. Я вважаю, що в цій парі немає фаворита », - сказав президент «Баварії», повідомляє «УНІАН».

Нагадаємо, сьогодні відбулося жеребкування півфіналу Ліги чемпіонів УЄФА, під час якого «Баварія» і «Барселона» потрапили в одну пару. Перший матч між цими командами відбудеться в Мюнхені, у відповідь - в Барселоні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

287