Черговий раунд обговорення можливої ​​ програми «стенд-бай» для України очікується під час традиційного щорічного весняного зібрання Фонду та Групи Світового банку у Вашингтоні (19-21 квітня. - Ред.), повідомив голова представництва в Україні Макс Альєр.

На макроекономічній дискусії в Києві в п'ятницю, організованій Європейською бізнес-асоціацією, він сказав, що штаб-квартиру Фонду планує відвідати представницька українська делегація.

За словами Альєра, основними дискусійними питаннями, як і раніше, залишаються фіскальний, бюджетний дефіцит країни, тарифи в енергосекторі, банківський сектор і підвищення гнучкості обмінного курсу, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Як повідомив глава представництва, за час між візитами двох місій Фонду в Україну у лютому - на початку квітня значного прогресу у цих напрямах досягнуто не було.

Як раніше повідомляв ForUm, місія Міжнародного валютного фонду, яка завершила свою роботу в Україні, має намір продовжити в найближчі тижні діалог з Україною щодо співпраці в рамках нової програми «стенд-бай».

Місія МВФ прибула в Україну для обговорення цього питання 27 березня і завершила свою роботу 9 квітня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

169