У Деснянському районі Києва сьогодні ліквідовано 9 місць підтоплень. Про це повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на начальника управління з питань надзвичайних ситуацій Деснянської районної державної адміністрації Миколу Бойка.

Так, за допомогою особового складу Головного територіального управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Луганської області та Деснянського району мотопомпою було ліквідовано підтоплення на проспекті Маяковського, 55. Також проведено роботи з відкачування води і на трьох ділянках села Троєщина: на розі вулиць Леніна та Фрунзе, на розі вулиць Миру і Дзержинського, а також на перетині вулиць Леніна і Миру.

Силами КП ШЕУ ліквідовано 5 місць незначного підтоплення: на автобусній зупинці «Биківня-2», на Червоногвардійському провулку, на перехресті вул. Мілютенка і Лісового просп., на перехресті вул. Мілютенка та Матеюка, на прибудинковій території вул. Шолом-Алейхема, 5, 6.

Як повідомляв ForUm, для забезпечення реагування на можливі ускладнення паводкової ситуації з 7 областей України до Києва буде передислоковано спеціальну рятувальну техніку, зокрема мотопомпи та пожежні насосні станції.

Голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Михайло Болотських заявив, що в результаті танення снігу підтоплення територій можливі в 11 областях України та в місті Києві.

У Києві на сьогоднішній день близько 240 будівель знаходяться на територіях, яким загрожує підтоплення.

В управлінні з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та охорони природного середовища склали перелік проблемних місць можливого підтоплення паводковими водами на території Києва.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

153