В умовах негоди столичний громадський транспорт працює в штатному режимі.

«Поки Київський метрополітен не отримував ніяких розпоряджень КМДА щодо внесення коригувань у роботу (зменшення інтервалу в русі поїздів та інше). Тому працює в штатному режимі. Поїзди рухаються з інтервалом, характерним для вихідного дня, тому що у вихідний пасажиропотік менший. На лініях за сьогоднішній день ніяких надзвичайних подій не сталося. Проводиться інтенсивна чистка прилеглих до станцій територій від снігу», - повідомила кореспонденту ForUm'у прес-секретар Київського метрополітену Наталія Шумак.

Нормальний графік роботи підтвердили і в КП «Київпастранс».

«Київпастранс» працює в штатному режимі. Міська кільцева електричка працює в режимі вихідного дня. Швидкісні трамваї на Троєщині та Борщагівці також працюють без перебоїв.

Виникають іноді труднощі з рухом тролейбусів, але виключно або через ДТП інших машин на дорогах, або, якщо водії залишають автомобілі в габаритах проїзду електротранспорту. Зупинок тролейбусів, як це було в минулі вихідні, немає», - повідомила прес-секретар КП «Київпастранс» Вікторія Литвиненко.

Також в умовах снігопаду в районі бульвару Перова і Московського моста громадський транспорт рухається в звичайному режимі. На зупинках людей небагато, втім, працівників комунальних служб поки не видно. Трамвайне сполучення не порушено.

Найважче пішоходам: якщо проїжджа частина у відносній нормі і сніг встигає розтанути під колесами машин, то на тротуарах утворився 15-сантиметровий шар снігу. Люди ледве пересуваються вздовж зупинок.

На Севастопольській площі весь громадський транспорт ходить, згідно з графіком. Двірники розчищають сніг.

Як повідомляв ForUm, у ніч на суботу, 30 березня, в Києві знову пішов сніг.

Нагадаємо, згідно з оперативною інформацією Укргідрометцентру, 30 березня очікується зміна погоди: вночі та вранці сильний мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, вдень очікується перехід мокрого снігу в дощ. Кількість опадів у вигляді мокрого снігу складе 9-12 мм. Пориви вітру сягатимуть 15-18 м/с. Вночі температура повітря складе 2-4 градуси морозу, вдень - від 2 до 4 тепла.

31 березня вночі та вдень невеликий дощ з мокрим снігом. Температура повітря вночі становитиме 0 - +2, вдень - +5 +7.

Тетяна Мацур, Світлана Різноока,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

203