Кожна гра у відборі на ЧС-2014 є дуже важливою. Про це головний тренер національної збірної України з футболу Михайло Фоменко заявив на прес-конференції після матчу з командою Молдови, повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

«Ми розуміємо, що у нас зараз кожна гра - як остання. Але за час, який залишається до матчу, може статися все, що завгодно. Тому поки будемо займатися вивченням суперника, щоб потім донести цю інформацію до своїх підлеглих», - сказав він, відповівши, що думати про майбутній матч з Чорногорією ще рано.


 
На думку Фоменка, спарені матчі складні тим, що після першого залишається не так багато часу для відновлення.

«Причому не стільки фізичних якостей, скільки для відновлення емоцій. Без емоцій важко грати у футбол. Зокрема, це відбилося і на реалізації моментів у першому таймі», - зазначив він.

Тим не менше, за його словами, закінчення матчу вийшло нервовим.

«Інакше й бути не могло. Якби рахунок залишався 2:0, ми по-іншому догравали б матч. А коли на хлопців почав тиснути результат, вийшло таке закінчення матчу. Це природний процес. Ми поки не можемо прибрати з футбольного поля всі негативні моменти. Закінчення поєдинку вийшло нервовим», - сказав Фоменко.

Нагадаємо, збірна України з футболу обіграла з рахунком 2:1 команду Молдови у відбірковому матчі чемпіонату світу 2014 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

207