Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов звернувся у столичне управління ДАІ з пропозицією якнайшвидше з'ясувати і повідомити на розширеному засіданні Колегії КМДА всі обставини трагічної загибелі людини біля Палацу спорту. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Попов також доручив внести до порядку денного Колегії звіт керівників Департаменту охорони здоров'я КМДА та швидкої допомоги щодо оперативності та ефективності роботи медиків в умовах надзвичайної ситуації.

Сьогодні о 19:00 у Колонній залі міськдержадміністрації відбудеться розширене засідання колегії КМДА, присвячене аналізу роботи оперативного штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у Києві.

Як повідомляє ForUm, сьогодні, 26 березня, близько 12:30 на вулиці Еспланадній загинула киянка. За попередньою інформацією, жінка намагалася перебігти дорогу перед трактором приватної компанії, який допомагав розчищати сніг співробітникам державного підприємства «Палац спорту», ​​ однак спіткнулася і внаслідок травми голови загинула.

Попов висловив співчуття родичам загиблої.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

147