ПАТ «Львівобленерго» офіційно повідомило ДВАТ «Шахта Надія» щодо припинення послуг електропостачання 28 лютого 2013 року у зв'язку із заборгованістю за спожиту електроенергію.

За даними прес-служби «Львівобленерго», станом на сьогодні, 26 лютого, борг ДВАТ «Шахта Надія» становить 3,5 млн грн.

«Керівництву ДВАТ «Шахта Надія» неодноразово повідомлялося щодо припинення електропостачання у разі непогашення заборгованості за спожиту електроенергію. Однак на сьогодні не здійснюється жодних кроків щодо погашення боргу», - наголошується у повідомленні.

«Львівобленерго» звернулося з офіційними листами про стан розрахунків за спожиту електричну енергію та про припинення електропостачання боржника у прокуратуру Львівської області, Львівську обласну державну адміністрацію територіального управління Держгірпромнагляду у Львівській області, Держенергонагляд у Львівській області, Головне територіальне управління МНС України у Львівській області; ГУ МВС України у Львівській області, Управління СБУ у Львівській області; Червоноградський міськрада.

Як повідомляв ForUm, 28 січня, о 15:08 «Львівобленерго» відключило електропостачання шахти «Надія» у Львівській області через заборгованість. На той момент у шахті перебувало 86 працівників.

Відключення від електропостачання загрожувало загазованістю і затопленням гірничих виробок рудника, а припинення роботи котельні - замерзанням тепломереж шахти і припиненням опалення міста Соснівка.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

645