На посаду прокурора Донецької області наказом генерального прокурора призначений Олег Сюсяйло, який обіймав посаду першого заступника прокурора області. Про це повідомляє відділ зв'язків із засобами масової інформації Генеральної прокуратури України.

Сюсяйло в органах прокуратури працює з 1994 року, розпочав свою професійну діяльність з посади стажиста. Працював заступником прокурора м.Макіївка, заступником прокурора м.Донецька, обіймав посаду начальника відділу в апараті прокуратури області.

Крім того, Володимир Вишинський призначений на посаду начальника Головного управління Генеральної прокуратури України.

Вишинський очолював прокуратуру Донецької області з 2011 року. В органах прокуратури працює майже 30 років. За цей час обіймав різні посади в апараті прокуратури Донецької області, був прокурором районів у м.Донецьку, заступником прокурора Донецької області, прокурором Севастополя.

Генеральний прокурор Віктор Пшонка зазначив, що на різних посадах в органах прокуратури Сюсяйло і Вишинський завжди проявляли свою професійність, а їхній значний досвід на ввірених напрямах прокурорської діяльності має стати запорукою результативності їхньої роботи на нових посадах.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

389